Welkom bij De Timmeraar! 

Da's niet gek!

 

De Timmeraar is van alle markten thuis, maar wij zijn gespecialiseerd in exclusief timmerwerk. Wij maken alles voor u op maat; of wij voor u een trap, meubels of volledige kerkinterieurs gaat. Bij ons staan uw wensen centraal, en dus bepaalt u de stijl en de uistraling van het ambachtelijke vakwerk dat wij voor u gaan maken. Wilt u een klassieke look? Of liever wat strakker en modern? Wij zorgen voor het beste reslutaat. Da's niet gek!

Zodra u heeft besloten dat wij uw opdracht mogen uitvoeren, staan al onze medewerkers voor u klaar! Als team komen wij uiteindelijk tot het beste resultaat. Al onze medewerkers hebben zo hun expertises die ze zullen inzetten om uw wensen in vervulling te laten gaan. Uiteraard heeft u tijdens het kaamtraject een vast aanspreekpunt. Zo hoeft u niet telkens uw wensen te herhalen en krijgt u geen tegenstrijdige adviezen. Wilt u graag de mening van één van onze vanmannen? Dan regele we dat uiteraard voor u!

Er is vrijwel niets onmogelijk als het gaat om houtwerk. Bent u nieuwsgierig wa er allemaal mogelijk is? Kijk dan gerust verder op deze website, of neem vrijblijvend contact met ons op!


 

logovorm