Wij brengen u graag een treetje hoger!

Iedere trap die wij voor u maken is ooit begonnen als grote, gezonde boom. Wij maken onze trappen van duurzaam hout, uiteraard van de beste kwaliteit! Voor ons is ieder detail belangrijk.

Alle trappen die wij maken zijn ontstaan uit de wensen van u, de klant. Wij maken uw trap op maat. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de trap in de beschikbare ruimte past en goed aansluit bij de uitstraling van de ruimte en het interieur.

De mogelijkheden zijn oneindig: Wilt u graag opentreden of juist dichte? Een uitwaaierende trap of een rechte trap? Met of zonder trappaal, balustrers en leuning? Van welk materiaal moet uw trap zijn? U mag het allemaal beslissen. Uiteraars staan onze vakmannen en ontwerpers voor u klaar als u het even niet meer weet. Hoogwaardige trappen voor iedereen die hogerop wil komen.

Zodra u gaat verbouwen of gaat nieuwbouwen, neem dan op tijd contact met ons op. Zo kunnen we van te voren alvast kennismaken en uw wensen en budget afstemmen om de mogelijkheden. Daarnaast kan De Timmerman alle bouwkundige voorzieningen in orde maken. Ons team biedt u graag advies aan en kan u zelfs helpen bij het maken van keuzes.

Zo komt u tot de trap die ook u een treetje hoger brengt!

En da's natuurlijk niet gek!

logovorm