Over De Timmeraar

De Timmeraar is in 1985 gestart als eenmanszaak door oprichter Matthijs van Vuure. Al snel bleek dat één medewerker niet genoeg was voor het aantal opdrachten dat binnenstroomde en dus kwam er een tweede medewerker bij.

In 1987 voltooide Matthijs zijn opleiding tot aannemer, en dat leverde hem een diploma op. Met dit diploma is het mogelijk om ook grotere opdrachten aan te nemen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld het maken van een kerkinterieur.

Begin 2000 specialiseerde het bedrijf de Timmeraar zich, met inmiddels 7 werknemers, in het maken van exclusieve houten trappen. Ondertussen hebben we trappen gemaakt in vrijwel ieder stijl, grootte en provincie in Nederland.

Daarnaast werd besloten om het bedrijf ook meer te richten op interieurs, houten kasten in alle soorten en maten en lambrisering.

Momenteel is de Timmeraar een bedrijf met 15 werknemers, ieder met een specialisatie op een ander punt van de business, maar allemaal allround inzetbaar! De variëteit en de verschillende specialisaties geven een enorme boost aan het bedrijf. Zo kunnen we op ieder punt van het project met experts werken!

Wij als klusbedrijf hebben veiligheid voorop staan. We zijn ons bewust van de risico's die het gereedschap en het materiaal waarmee we werken met zich mee brengen. Daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe innovaties als het gaat om veiligheid op de werkvloer. We gebruiken dan ook producten van Engelbert-Strauss, maker en ontwikkelaar van veiligheidskleding en -accessoires.

En da's niet gek!

logovorm